Παπαστεφανάτος Αλέξης & Μαλτέζου Ευγενία


      Ο Αλέξης και η Ευγενία δουλεύουν μαζί από το 2006.
      Έχουν παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια με κορυφαίους Έλληνες και Αργεντίνους δασκάλους.
     Από το 2007 παραδίδουν μαζί μαθήματα και παρουσιάζουν shows. Την ίδια χρονιά χορογραφούν και συμμετέχουν σε χοροθεατρική παράσταση tango, ενώ από το 2009 συνδιοργανώνουν milongas.
      Τα τελευταία χρόνια χορεύουν και παραδίδουν μαθήματα σε σχολές χορού, φεστιβάλ και μαραθωνίους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αλέξης Παπαστεφανάτος

     Ο Αλέξης από μικρός ασχολήθηκε με το χορό.
      Ξεκίνησε με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, ενώ αργότερα ασχολείται με latin. Έχει, επίσης, παρακολουθήσει και μαθήματα κουβανέζικης salsa και rueda de casino, ενώ έχει εργαστεί και ως dj σε salsa και latin parties. Θέλοντας να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, ανακαλύπτει το tango, ενώ σύντομα ξεκινά να παρουσιάζει shows σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
      Το 2006 ξεκινά η συνεργασία του με την Ευγενία και αρχίζουν να παραδίδουν μαζί μαθήματα tango. Από το 2009 συνδιοργανώνει milongas, όπου εργάζεται και ως dj.

Ευγενία Μαλτέζου

     Οι τέχνες την κέρδισαν από μικρή. Ασχολήθηκε με τη μουσική παρακολουθώντας μαθήματα πιάνου, ενώ συμμετείχε σε διάφορες μουσικές ομάδες και χορωδίες.
    Το 2003 έγινε μέλος μιας θεατρικής ομάδας και πήρε μέρος σε πολλές παραστάσεις ανά την Ελλάδα. Χορό ξεκίνησε στα 7 της χρόνια, μαθαίνοντας ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Έκτοτε έχει ασχοληθεί με flamenco, salsa, latin, κ.ά., ενώ τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα σύγχρονου χορού. Η πρώτη της επαφή με το tango έγινε μέσα από milongas.
      Το 2005 συμμετέχει σε χοροθεατρική παράσταση ως ηθοποιός, χορεύτρια και χορογράφος tango. Ένα χρόνο αργότερα ξεκινά να δουλεύει χορευτικά με τον Αλέξη.

 

 

Google+0
Google+
http://2tango.gr/tango-the-dance/xoreutes/ellines/papastefanatos-maltezou
YouTube0
YouTube
Instagram0
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.