Ένα παλιό συνεργείο αυτοκινήτων που μεταμορφώθηκε σε πρωτότυπο και ατμοσφαιρικό ” Μultiespacio ” για να φιλοξενήσει κάθε μορφή τέχνης και πολιτιστικών εκδηλώσεων.
To El Galpon είναι ο νέος πολυχώρος που παραχωρείται για πρόβες σε θεατρικές και χορευτικές ομάδες, για performances, παρουσιάσεις παραστάσεων, meetings , μαθήματα χορού, castings, fashion shows,εκθέσεις, ομιλίες, workshops & private events.Ο μεγάλος ενιαίος και ατμοσφαιρικός χώρος των 180 τ.μ, είναι ισόγειος με ξύλινο πάτωμα και μεγάλο πατάρι, βρίσκεται στον Βοτανικό λίγα μέτρα από το μετρό του Κεραμικού.

To tangoFIX βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο μετρό Συγγρού Φιξ.
Είναι ένας πρωτοποριακός μεγάλος χώρος βιομηχανικής αισθητικής (industrial chic), 300τ.μ και τριών επιπέδων.
Αποτελείται από:
- ένα κύριο χώρο 130τμ. με αυθεντικό δρύινο πάτωμα και μπαρ
- την επάνω αίθουσα, με εμβαδόν 70τμ.
- την κάτω αίθουσα, με εμβαδόν 70τμ.
Όλοι οι χώροι διατίθενται για ομαδικά και ιδιαίτερα μαθήματα, σεμινάρια, εικαστικά δρώμενα και πρακτική (practice).
Επιπλέον, διαθέτει αποδυτήρια και ντους, κλιματισμό για χειμώνα / καλοκαίρι και μια μικρή αυλή για τους καπνιστές.

Τα μαθήματα και οι δραστηριότητες (σεμινάρια, milongas, practicas κλπ) της ομάδας TANGart, reflections of tango, φιλοξενούνται στο ισόγειο (Χώρος Τέχνης 14ηΜέρα) και στον δεύτερο όροφο (TANGart LOFT) ενός βιομηχανικού ύφους τριώροφου κτηρίου έχοντας δημιουργήσει ένα χαλαρό και δημιουργικό περιβάλλον.
Υπάρχουν συνολικά τρεις αίθουσες με ξύλινο πάτωμα 200τμ (ισόγειο) και 2 αίθουσες από 80τμ η κάθε μία (δεύτερος όροφος).
Ο χώρος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, πολύ κοντά στην Ακρόπολη, απένταντι από τη στάση του τραμ Βουλιαγμένης, διατίθεται επίσης προς ενοικίαση για πρόβες, μαθήματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις, events, εκθέσεις και θεατρικές παραστάσεις.

Στη Catedral, κάθε Τετάρτη γίνεται μια PRAKTIKA από τις 9.30 – 11.30 μ.μ. για τους μαθητές και όσους αγαπούν το αργεντίνικο τάνγκο και θέλουν να κάνουν πρακτική.
Τα Σαββατιάτικα βράδια ο χόρος «βάζει τα καλά του» και οργανώνει µε χαρά µια MILONGA για όλους τους tangueros, milongueros που θέλουν να χορέψουν ή για αυτούς που απλά θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά αυτόν τον όμορφο χορό.
Κατά καιρούς προσκαλούνται μεγάλοι αργεντίνοι δάσκαλοι και χορευτές για σεμινάρια tango και shows..

Η Academia del Tango διαθέτει δυο μεγάλους χώρους:


Academia del Tango Home
H Academia Del Tango Home βρίσκεται σε ένα διατηρητέο κτίριο του περασμένου αιώνα που σε συνδυασμό με την διακόσμηση από επιλεγμένες αντίκες και παλιά έπιπλα δημιουργούν το περιβάλλον που ταιριάζει απόλυτα με τον αισθησιασμό, την νοσταλγία και τον ρομαντισμό του tango.


Academia del Tango Studio
Η Academia del tango Studio είναι ένας ατμοσφαιρικός ενιαίος χώρος 200 τ.μ. με ρετρό αισθητική στα χρώματα του tango. Το ξύλινο πάτωμα, οι κόκκινες βελούδινες κουρτίνες και ο ζεστός φωτισμός πλαισιώνουν την μαγεία που ξετυλίγεται στα βήματα αυτού του αισθησιακού χορού.

Google+0
Google+
https://2tango.gr/xoroi/pistes-tango
YouTube0
YouTube
Instagram0
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.